Tarwegras bij Rene & Wendy Groente en Fruit

Bij Rene & Wendy Groente en Fruit te verkrijgen  werelds gezondste groenten

Schermafbeelding 2015-01-05 om 20.33.42Groentespeciaalzaak Rene en Wendy  biedt  vers uitgeperst tarwegras aan in cupjes van 30ml. 1 cupje Tarwegrassap bevat de voedingsstoffen van 1,5 kilo groenten & fruit ! Tarwegrassap is een 100% biologische SUPERFOOD.  

Tarwegrassap past uitstekend in de gezonde formule van de groentespeciaalzaak Verschoor. Tarwegras is de kiem van een tarweplant. Uit onderzoek is gebleken dat deze kiem het meest voedingrijke gewas ter wereld is. Eén cupje staat gelijk aan de voedingswaarde van 1,5 kilo groenten en fruit! Tarwegras is al jaren populair in de VS (waar grote concerns zoals Starbucks al plannen maken het op te nemen in hun assortiment).

Tarwegrassap is net zo biologisch als jij !

Schermafbeelding 2015-01-05 om 20.33.49Dagelijks tarwegrassap drinken heeft vele voordelen. Het is biologisch en glutenvrij. Tarwegras heeft een ontzurende werking op uw darmen, nieren en lever (detox). Bovendien zuivert het uw bloed van afvalstoffen. Het resultaat is een schoner lichaam en meer energie.

Natuurlijke boost

Tarwegras is een natuurlijke SUPERFOOD. Uw lichaam hoeft het niet om te zetten of af te breken. Als u een cupje drinkt, wordt dit direct opgenomen door uw lichaam. Door de hoge voedingswaarde van tarwegrassap krijgt uw lichaam een ware ‘boost’. Tarwegras zit vol levende vitamines, mineralen, antioxidanten en actieve enzymen. Ook is tarwegras één van de ’s werelds rijkste bronnen van chlorofyl (zorgt voor meer zuurstof in het bloed).

Voordelen van ingevroren tarwegras:

– Alle belangrijke voedingswaarde voor die dag in één cupje ! – Zuivert uw bloed en organen (darmen, lever en nieren) – Ontzuurt het lichaam (detox) / optimale PH-waarde
Met als resultaat:
– Uw lichaam gaat op een natuurlijke manier beter functioneren – U krijgt meer energie & vitaliteit – U kunt succesvol afvallen (verzadigd gevoel & betere stoelgang) – Tarwegras is de perfecte ondersteuning van een gezond voedingspatroon

Voedingswaarde van tarwegras
Schermafbeelding 2015-01-05 om 20.33.58Tarwegras is rijk aan vitamine A, B1, B2, B3, B6, C, E & K. Daarnaast bevat het alle benodigde mineralen, anti-oxidanten, enzymen en essentiële aminozuren die een mens nodig heeft. Als u tarwegras ’s ochtends op uw nuchtere maag drinkt (10 minuten voor het ontbijten), dan reinigt u uw lichaam (bloed, lever & darmen). Deze dagelijkse ‘detox’, zorgt er voor dat alles in uw lichaam beter gaat functioneren en u zich jong en vitaal voelt. Bekijk onze voedingswaardetabel online op www.tarwegrasbezorgen.nl.

Meer informatie

Op de website www.tarwegrasbezorgen.nl vindt u meer informatie over dit nieuwe product. Hier kan u bijvoorbeeld lezen hoeveel voedingsstoffen tarwegras bevat in vergelijking met broccoli. Verkrijgbaar in onze winkel

Sinds afgelopen februari verkopen wij ingevroren cupjes tarwegrassap in onze winkel. Door het stijgende belang van gezondheid en natuurlijk voedsel, is de populariteit van tarwegrassap sensationeel gestegen. Voor meer informatie kunt u terecht in onze winkel aan de Markt 18  te Kerkrade Centrum  of aan De Piusstraat 14 Kerkrade Terwinselen. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 045-5463943. Gelieve bij afname van grote getallen, van te voren contact met ons op te nemen.

Rene & Wendy Groente & Fruit

  • Piusstraat 14
    6467 EH Kerkrade

Contact

  • info@renewendygroentefruit.nl
  • 045 5424875

Volg ons

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2014 RP Media